Førstehjælpskurser til virksomheder

​Er dine medarbejdere eller kollegaer klædt på til at kunne håndtere en ulykke i deres nærvær? Under alle omstændigheder er det væsentligt at de er i stand til kunne yde førstehjælp hvis uheldet er ude på jeres arbejdsplads.

Det kan redde liv, at de tilstedeværende ved hvordan de skal griber situationen an. I mindre alvorlige tilfælde kan korrekt førstehjælp være med til at nedbringe skadepådragelsen ved en ulykke eller et akut opstået sygdomstilfælde.​

Hvilke brancher har brug for førstehjælp?

Udgangspunktet er, at det i alle brancher er vigtigt at kunne udøve førstehjælp, da vi alle steder omgiver os med mange mennesker hver dag. For produktionsvirksomheder kan medarbejderne komme til skade i betjeningen af maskinerne. For service-, social og sundheds- og salgspersonale kan der ligeledes opstå situationer, hvor det er afgørende at kunne yde førstehjælp.


Kurser til din virksomhed

SINUS førstehjælp tilpasser kurset til netop Jeres virksomhed. Vi ligges stor vægt på at kurset henvender sig til netop de situationer, medarbejderne kan risikere at stå overfor, således at de bedst muligt er i stand til at håndtere en ulykke eller et akut sygdomstilfælde der opstår i deres nærvær.


SINUS førstehjælpsinstruktører vil forud for afholdelsen af kurset, forberede sig på netop Jeres virksomhed og hvilke situationer der kan opstå.

Kurserne indeholder jo kompetencer som medarbejderne kan anvende udenfor arbejdspladsen, hvorfor det også ses at medarbejder er villige til at investere dele at deres fritid til at lære førstehjælp. Et eksempel kunne være at arbejdspladsen gav halvdelen af timerne til kursusforløbet og medarbejderne selv lagde resten til.

Derved ville det have mindre indflydelse på deres arbejde. Andre virksomheder vælger at ligge hele kurset i arbejdstiden, det er op til den enkelte virksomhed hvordan man vælger at skrue det sammen.

Hvordan afholdes kurserne?

SINUS førstehjælp kommer til Jeres virksomhed og afholder kurset og medbringer alt materiale til undervisningen. I skal bare stille et rummeligt lokale til rådighed med stole og border. Kurserne er baseret på en veksling mellem teoretisk og praktisk undervisning. Det væsentligste er dog at kursisterne får en praktisk inddragelse i teknikkerne, således at de føler sig kompetente til at udføre førstehjælp.

Under kurserne ligger vi stor vægt på at alle deltagerne får den fornødne vejledning til de praktiske øvelser, hvorfor vi bestræber os på at oprette relative små hold, så der ikke er nogen der bliver overset i mængden.SINUS førstehjælp vil altid medbringe en passende mængde udstyr, så alle kan tage sig god tid til øvelserne. Det er vigtigt at tiden bliver brugt på øvelserne - og ikke på at vente.

Skræddersyede kurser

SINUS førstehjælp skræddersyer kursusforløbet til Jeres virksomheds behov, således at kursuslængden, undervisningsindholdet og afholdelses tidspunktet passer til Jer. SINUS førstehjælp bestræber sig på at tilbyde kursusforløb til alle typer virksomheder. Derfor er vi også meget fleksible med hensyn til afholdelse af kurserne, - altså vi underviser på alle tider af døgnet, hverdage såvel som weekender.


SINUS førstehjælp benytter kun erfarne kompetente førstehjælpsinstruktører. Læs mere om os og instruktørerne her: Organisationen bag SINUS. Kontakt os og hør mere om hvordan Jeres virksomhed kan blive bedre rustet.

SINUS' priser er altid konkurrencedygtige

Udover at jeres virksomhed vil fremstå social ansvarlig ved at tilbyde medarbejderne førstehjælpskurser, er der også et økonomisk aspekt i forhold til at give jeres medarbejdere kompetencer indenfor førstehjælp.

Personen der modtager kompetent førstehjælp vil have mulighed for at få formindsket omfanget af sin pådragede skade, og vil derfor hurtigere blive rask og kunne genoptage sit arbejde.


Derfor kan det på det stærkest anbefales at investere i et førstehjælpskursus til sine medarbejdere, så de i fremtiden er i stand til at yde den nødvendige førstehjælp til hinanden.

Vi tilbyder​

Andre kurser

Vi kan tilbyde flere forskellige kurser alt efter hvad I eller du har brug for. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Sinus Førstehjælp

CVR-nummer: 27657796

Naurvej 35, 7500 Holstebro

Klik her for rutevejledning

Vi er medlem af​

FACEBOOK