Førstehjælpskurser til institutioner

Vi ved det alle, det kan være livreddende hvis vi kan førstehjælp, og det er aldrig for sent at begynde at lære, så vi kan hjælpe hinanden hvis uheldet er ude. Blandt børn kan der opstå akutte sygdomstilfælde eller de kan for eksempel komme til skabe på legepladsen. – Er jeres personale rede til at kunne yde førstehjælp hvis uheldet skulle være ude?

SINUS førstehjælp tilbyder kvalificerede kurser i førstehjælp, til alle former af institutioner, det være sig lige fra vuggestuer, børnehaver, SFO, børnehjem til andre forskellige døgninstitutioner.​

​Kursus forløbene tilrettelægger SINUS så det passer bedst muligt til de situationer som I kunne stå over for i jeres hverdag, og så det passer bedst ind i arbejdstider. Det eneste I skal have til rådighed er et rummeligt lokale, SINUS førstehjælp medbringer alt det nødvendige undervisningsudstyr, det er for eksempel bøger, genoplivnings dukker, forbindinger og situationsøvelser.


Efter at have gennemgået et førstehjælpskursus hos SINUS kan jeres personale danne mere sikre rammer for kolleger og brugerne der kommer i jeres institution. Derudover giver det også en tryghed for medarbejderne, at de føler sig kompetent til at kunne yde hjælp hvis uheldet er ude.

Hvad gør vi anderledes

Kurserne er baseret på en veksling mellem teoretisk undervisning i teknikkerne, og den væsentlige praktiske inddragelse hvor deltagerne får undervisningen ind under huden, således at de føler sig kompetente til at udføre førstehjælp efterfølgende.

Under kurserne ligger vi stor vægt på at alle deltagere får grundig vejledning i de praktiske øvelser, hvorfor vi bestræber os på at oprette relative små hold, og at der er udstyr nok så alle kan tage sig god tid til øvelserne. Yderlige ligger vi også vægt på at der er redskaber nok til antallet af deltager, således tiden bruges på øvelserne og ikke på at vente.

SINUS førstehjælp skræddersyer kursusforløbene til jeres behov, og dette gør vi også ud fra forskellige timeløsninger. SINUS førstehjælp bestræber sig på at tilbyde kursusforløb så fleksibelt som muligt, så det passer bedst muligt inde i jeres skema. Se mere om timeløsningerne her: Førstehjælpskurser .


Endeligt skal det understreges at SINUS førstehjælp kun benytter erfarne og kompetente førstehjælpsinstruktører. Læs mere om instruktørerne her. Organisationen bag Sinus Førstehjælp

Kontakt os og få mere at vide om hvordan vi kan skræddersy et kursusforløb til jeres institution. SINUS førstehjælps priser er altid konkurrence dygtige og inkludere alt relevant undervisningsmateriale.

Vi tilbyder​

Andre kurser

Vi kan tilbyde flere forskellige kurser alt efter hvad I eller du har brug for. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Sinus Førstehjælp

CVR-nummer: 27657796

Naurvej 35, 7500 Holstebro

Klik her for rutevejledning

Vi er medlem af​

FACEBOOK