Færdselsrelateret førstehjælp
​Kr. 600,00

Vores næste kursus i førstehjælp till kørekort:

Begrænset antal pladser pr. hold, tilmeld dig nu, så er du sikker på en plads.

​​

År 2024

 • 25. februar -Tilmeld dig her
 • 24. marts - Tilmeld dig her
 • 21. april - Tilmeld dig her
 • 26. maj - Tilmeld dig her
 • Efteråret kommer senere:-)
 • Samlet tilmeldingsside her​

  ​Når du tager kørekort, er et kursus i førstehjælp en obligatorisk del af forløbet, hvor du lærer om færdselsrelateret førstehjælp.

  Står du for eksempel i en uheldig situation, hvor du oplever en eller flere ulykker i trafikken, kan det være alfa og omega, at du har taget et godt kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

  Førstehjælp og at tage kørekort hænger derfor uløseligt sammen.​

  Er du derfor i gang med at tage kørekort, eller skal have kørekort inden for det næste år, så er Sinus Førstehjælp et oplagt sted at tage sit kursus i førstehjælp. Et førstehjælpsbevis er gyldig i 1 år, derfor kan du med fordel tage det inden start af dit kørekort, så kan du holde fokus på teori og køretimer når du er startet på kørekort. Husk færdselsrelateret førstehjælp skal være bestået inden teoriprøve.​

  Er du derfor i gang med at tage kørekort, eller skal have kørekort inden for det næste år, så er Sinus Førstehjælp et oplagt sted at tage sit kursus i førstehjælp.

  ​Et førstehjælpsbevis er gyldig i 1 år, derfor kan du med fordel tage det inden start af dit kørekort, så kan du holde fokus på teori og køretimer når du er startet på kørekort. Husk færdselsrelateret førstehjælp skal være bestået inden teoriprøve.​

  ​​Førstehjælp til kørekort ved Sinus Førstehjælp

  ​Hos Sinus Førstehjælp lærer vores dygtige instruktører dig om færdselsrelateret førstehjælp, når du tager dit kursus i førstehjælp til kørekort hos os.

  Vi afholder løbende kurser. Derfor kan du altid tilmelde dig et kursus, der passer ind i dit forløb, når du tager kørekort, og du skal bruge et kursus.

  Vores kursus i førstehjælp til kørekort afholdes klokken 09.00 - 17.00. Det sker på Naurvej 35 i Holstebro, hvorfor det er oplagt for deltagere nær Holstebro, Struer og Lemvig.

  Pris: kr. 600,00 pr. person.

  Vi tilbyder​

  Andre kurser

  Vi kan tilbyde flere forskellige kurser alt efter hvad I eller du har brug for. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   
   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Firmainformation

  Sinus Førstehjælp

  CVR-nummer: 27657796

  Naurvej 35, 7500 Holstebro

  Klik her for rutevejledning

  Vi er medlem af​

  FACEBOOK