Information

Bag sinus førstehjælp

SINUS førstehjælp er startet af Peter Wager i 2004. Peter Wager har efter mange års erfaring med undervisning i førstehjælp i forsvaret, nu indgået samarbejde med andre instruktører, for at kunne tilbyde virksomheder, skoler og institutioner kurser i førstehjælp. Virksomheden er beliggende i Holstebro, og tilbyder kurserne til kunder i hele landet.

Vision

Vi vil tilbyde private og offentlige organisationer kurser og uddannelse af høj kvalitet, der gør kursisterne kvalificeret til at håndtere ulykker og akutte sygdomstilfælde i deres nærvær. SINUS førstehjælp tilstræber at udforme kurserne specifikt tilpassede til den enkelte kunde, til en konkurrencedygtig pris.

Manden bag SINUS førstehjælp

Peter Wager har via sit tilhørsforhold til forsvaret, beredskabet i Danmark, organisationer i idrætsverden samt private virksomheder erfaret at der er øget ønske og bevidsthed for førstehjælpsuddannelse. Desuden har Peter observeret at der ofte ikke lægges tilstrækkelig fokus på den praktiske del, og mængden af øvelses udstyr, det vil han gerne sætte en ny standard for. Derfor startede Peter Wager SINUS førstehjælp.

  • Godkendt førstehjælpsinstruktør af Dansk førstehjælpsråd
  • Sikkerhedsrådgiver
  • Livredder
  • Idrætsskadeterapeut
  • Uddannelse i ledelses og uddannelseslære
  • Idrætsskade kursus fra Dansk idræts-forbund
  • Læge eksamineret massør i fysiurgisk massage
  • Idrætsbefalingsmands kursus fra forsvaret center for idræt
  • Diverse kurser i anatomi og fysiologi
  • Pædagog


Faglig baggrund

SINUS førstehjælp følger hele tiden med i udviklingen indenfor fagområdet og sørger for at videreudvikle instruktørernes kompetencer, således at der hele tiden undervises ud fra nyeste viden i førstehjælp. Dermed vil kursisterne altid være bedst mulig rustet til at møde ulykkessituationer i deres omverden. Alle SINUS førstehjælps instruktører har flere års undervisningserfaring.

Instruktører

Førstehjælp er en alvorlig sag, det kan være afgørende hvis uheldet er ude. På trods af den høje seriøsitet vil vi altid bestræbe os på, at kursusforløbene også bliver en god social oplevelse. Desuden lægger vi stor vægt på at deltagerne får en god praktisk fornemmelse for hvad førstehjælp er og hvordan de praktiserer det. Derfor prioriterer vi øvelserne højt, så kursisterne føler sig trygge ved de førstehjælpsværktøjer, som de er blevet udstyret med. Vi har fået meget ros for vores kurser hidtil, og dette vil vi også arbejde på at få i fremtiden.​

Vi tilbyder​

Andre kurser

Vi kan tilbyde flere forskellige kurser alt efter hvad I eller du har brug for. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Sinus Førstehjælp

CVR-nummer: 27657796

Naurvej 35, 7500 Holstebro

Klik her for rutevejledning

Vi er medlem af​

FACEBOOK